Antena 3 CNN Actualitate Angajaţii REBU: Chiliman nu ne lasă să muncim! (VIDEO)

Angajaţii REBU: Chiliman nu ne lasă să muncim! (VIDEO)

Angajaţii REBU: Chiliman nu ne lasă să muncim! <font color=red>(VIDEO)</font>
21 Aug 2007   •   11:58
UPDATE: O delegaţie a sindicaliştilor de la REBU s-a întâlnit marţi cu primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, pentru a discuta despre pierderea locurilor lor de muncă în cazul în care administraţia locală renunţă la contractul de salubrizare stradală cu firma lor. Liderul acestora, Adrian State, a declarat că nemulţumirea gunoierilor ?este maximă?, deoarece nu există niciun motiv pentru ca Primăria Sectorului 1 să renunţe la contractul cu REBU. Protestele angajaţilor companiei de salubrizare vor fi reluate joi, pentru 2 săptămâni.

Zeci de angajaţi ai REBU au făcut noapte albă şi au protestat în stradă pentru că nu sunt lăsaţi să muncească. Au scandat împotriva primarului sectorului 1 şi au cerut să fie lăsaţi să-şi facă treaba. Oamenii s-au strâns în faţa sediului firmei în jurul orei 23.00. Era ora la care trebuiau să înceapă tura. În tot acest timp, mai multe străzi ale sectorului 1 arătau ca după război. Gunoaie peste tot şi un miros insuportabil.

În jur de 800 de salariaţi vor rămâne fără bani de muncă, în cazul în care Andrei Chiliman nu mai încheie contractul de salubrizare cu REBU. Scandalul între cele două părţi a început după ce contractul de salubrizare s-a încheiat, iar edilul sectorului 1 a decis ca până la organizarea licitaţiei, curăţenia în zonă să fie asigurată de alte două societăţi.

Antena 3

×
Parteneri
Raisa, fetiţa de 2 ani dispărută ieri din fața casei, a fost găsită moartă
x close