Antena 3 CNN Actualitate Aniversare cu scandal: Nica Leon l-a înjurat pe Ion Iliescu (VIDEO)

Aniversare cu scandal: Nica Leon l-a înjurat pe Ion Iliescu (VIDEO)

Aniversare cu scandal: Nica Leon l-a înjurat pe Ion Iliescu <font color=red>(VIDEO)</font>
12 Feb 2008   •   16:09

Scandal şi înjurături la reuniunea aniversară a Consiliului Provizoriu de Uniune Naţională. Protagonişti: Ion Iliescu şi Nica Leon. Totul a început cu o altercaţie verbală între revoluţionarul Nica Leon şi fostul preşedinte Ion Iliescu, primul acuzându-l pe liderul onorific PSD că este un "criminal" şi susţinând că Iliescu i-a replicat printr-o înjurătură. Întregul scandal a fost declanşat de la refuzul fostului deputat CPUN de a da mâna cu Ion Iliescu.

Fostul preşedinte, Ion Iliescu, s-a apărat, spunând că nu l-a înjurat pe Nica, ci şi-a exprimat dezaprobarea că acesta vine cu asemenea stări de spirit.

Senatorul PSD a mai susţinut că nu crede că Nica Leon are ceva personal cu el. "Cred că el (...) cu mintea nu stă bine, dar l-am suportat atunci, l-am suportat şi azi. Îmi pare rău, pentru că a stricat climatul general".

"Auzi, bă, în aia să te duci tu, măi animalule. Eşti un vierme. Băi, eşti un criminal! Am venit să te ... în gură!", i-a spus Nica Leon lui Iliescu.

Fostul şef al statului a replicat: "Daţi-l afară! E o puşlama!".

"Bă, un golan. Eu sunt binefăcătorul tău, mă! ţi-am salvat viaţa, măi animalule!", a mai spus Nica Leon, iar Ion Iliescu a continuat: "Puşlama a fost, puşlama a rămas".

Situaţia a revenit la normal după ţinerea unui moment de reculegere în onoarea revoluţionarilor. Cu toate acestea, Nica Leon nu a fost de acord ca Ion Iliescu să modereze discuţiile.

NEÎNŢELEGEREA DINTRE NICA LEON ŞI ION ILIESCU:

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close