Antena 3 CNN Actualitate Antena 3, în direct, de pe linia frontului: "Este cea mai înfricoşătoare transmisiune pe care am făcut-o până acum"

Antena 3, în direct, de pe linia frontului: "Este cea mai înfricoşătoare transmisiune pe care am făcut-o până acum"

Kievul poate cădea în câteva zile în cazul în care Rusia va invada Ucraina, spun oficiali americani conform rapoartelor serviciilor secrete. Trimișii speciali Antena 3 Cristi Popovici şi Bogdan Jujatu vin cu detalii de ultimă oră din Krasnogorovka, regiunea Voronej, Rusia.

Antena 3, în direct, de pe linia frontului: "Este cea mai înfricoşătoare transmisiune pe care am făcut-o până acum"
Sursa foto: Antena 3/CNN
de Cristi Popovici    |    06 Feb 2022   •   17:14

Rusia are deja la granița de vest Ucrainei 70% din trupele necesare pentru a invada ţara vecină la scară largă. Sunt voci care spun că asta s-ar putea întâmpla în următoarele 48 de ore.

Suntem în Krasnogorovka, regiunea Voronej, Rusia, o localitate fantomă cu blocuri fantomă aflată în apropierea regiunii separatiste Donețk. Vă mărturisesc că este cea mai înfricoșătoare şi cea mai sinistră transmisiune pe care am făcut-o vreodată.

Sunt zeci de blocuri cu geamuri sparte, ciuruite de gloanțe pentru că dincolo de acest bloc începe conflictul. Este război acolo imediat după lăsarea întunericului.

Mai avem câteva ore să ne retragem în siguranța şi o vom face. Am văzut şi câţiva militari retrăgându-se în acest bloc.

Sunt şi oameni care locuiesc în aceste clădiri abandonate pentru că nu au mai avut unde merge după conflictul care durează deja de 8 ani de zile.

Zona este considerată un punct strategic, iar militari care stau aici sunt lunetiști care privesc pe partea cealaltă către Donețk, zonă controlată de pro-ruşi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În fiecare bloc sunt câte 2-3 apartamente locuite. Oameni spun că de ani de zile trăiesc în spaimă şi acum le este din ce în ce mai frică.

Am reuşit şi intrăm în unul din astfel de ampatamente, acolo unde locuiește o familie formată dintr-o femeie şi un soț paralizat.

Povestea lor este dramatică, iar situaţia devine din ce în ce mai tragică din moment ce comunitatea internațională avertizează că Rusia a ajuns deja cu capacitatea de invazie la granițele cu Ucraina la 70% din forţele armate dispuse să invadeze Ucraina dacă Vladimir Putin va da ordinul.

De partea cealaltă rușii spun că toate acest informații sunt o exagerare ale SUA şi tot ce fac ei este să îşi pună la punct apărarea în faţa înarmării Ucrainei de către Occident.

 

×
Subiecte în articol: Ucraina Rusia conflict
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close