Antena 3 CNN Actualitate Antena3.ro, cuprinsă de "Flăcăra Violet": Ce influenţe vor avea energiile fermecate?

Antena3.ro, cuprinsă de "Flăcăra Violet": Ce influenţe vor avea energiile fermecate?

Antena3.ro, cuprinsă de "Flăcăra Violet": Ce influenţe vor avea energiile fermecate?
20 Ian 2010   •   23:46

Dacă e joi, "se ştie"! E Ziua Flăcării Violet. Ziua în care intensitatea misterioaselor energii despre care s-a tot vorbit în ultima perioadă atinge cote maxime. Ziua în care este de ajuns să porţi ceva violet pentru ca toate problemele să dispară, toate obstacolele să fie depăşite, sau toţi adversarii să fie înfrânţi. În funcţie de cum te foloseşti de energii...

Ei bine, în această zi specială, plină de fenomene paranormale care aşteaptă să aibă loc, Antena3.ro a decis să-şi schimbe "look-ul" pentru a profita din plin de ocazie. În fond, conform teoriei, astfel de energii sunt negative numai atunci când sunt îndreptate împotriva ta şi nu când tu eşti cel care le foloseşte. Atunci, se presupune că te ajută să-ţi îndeplineşti obiectivele.

Primul pas a fost, aşadar, făcut: site-ul este "îmbrăcat" în violet. Nu ne mai rămâne acum decât să medităm câteva ore bune ascultând privighetori şi cuvinte "de duh" rostite de maeştri spirituali, să ne concentrăm foarte puternic asupra celor mai arzătoare dorinţe şi, dacă tot nu se întâmplă nimic, să plasăm eventual câţiva colegi în diferite puncte strategice din redacţie şi din împrejurimi.

Cine ştie, poate în acest fel se va tripla numărul de utilizatori, vom surclasa "hi5"-ul în privinţa traficului, sau pur şi simplu vom avea parte de o zi... normală.

Să vedem, aşadar, în ce măsură ne vor influenţa aceste energii misterioase pe parcursul zilei. Până atunci, eşti invitat să-ţi exprimi părerea cu privire la mult-dezbătutul subiect prin ce mijloace doreşti: de la comentarii, la înregistrări sau, de ce nu, desene colorate.

Şi nu uita să porţi ceva violet! Vorba aceea, nu ştii niciodată de unde porneşte scânteia magică...

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: flacara violet
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close