Antena 3 CNN Actualitate Antonescu explică de ce a renunţat Ponta la nominalizările pentru Parchete: Probabil conta pe o înţelegere cu Băsescu şi CSM, care nu a mai fost respectată

Antonescu explică de ce a renunţat Ponta la nominalizările pentru Parchete: Probabil conta pe o înţelegere cu Băsescu şi CSM, care nu a mai fost respectată

Antonescu explică de ce a renunţat Ponta la nominalizările pentru Parchete: Probabil conta pe o înţelegere cu Băsescu şi CSM, care nu a mai fost respectată
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    02 Apr 2013   •   23:09

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marţi seară că motivul pentru care premierul Victor Ponta, care este şi ministru interimar al Justiţiei, nu şi-a mai asumat propunerile pentru funcţiile de procurori-şefi, ar putea fi acela că şeful Executivului conta pe o înţelegere cu Traian Băsescu şi cu membri ai CSM, care, însă, nu a mai fost respectată.

"Probabil că domnia sa (Victor Ponta - n.r.) conta pe o înţelegere cu Traian Băsescu şi, eventual, cu oameni din CSM, care înţelegere nu a mai fost respectată, dar asta nu este decât o presupunere", a spus Antonescu, la Realitatea TV, potrivit Agerpres.

Afirmaţia lui Antonescu a venit ca răspuns la întrebarea de ce crede că premierul Ponta nu a mai făcut el nişte propuneri de procurori-şefi şi a anunţat că va numi un ministru al Justiţiei, care ar urma să stabilească şi să conducă toate procedurile privind desemnarea noilor şefi ai Parchetelor.

Antonescu a mai spus că el este aliat şi prieten cu Victor Ponta şi că a avut întotdeauna o atitudine loială faţă de acesta.

"Suntem aliaţi, suntem prieteni, politici cel puţin. Cred că de mai bine de doi ani am avut o atitudine perfect loială şi de partener perfect corect faţă de premier", a adăugat Antonescu.

Citeşte şi De ce a renunţat Ponta la nominalizările de la Parchete





×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Victor Ponta
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close