Antena 3 CNN Actualitate Antonie Iorgovan pleacă la Viena pentru tratament

Antonie Iorgovan pleacă la Viena pentru tratament

Antonie Iorgovan pleacă la Viena pentru tratament
04 Sep 2007   •   16:22

Senatorul PSD Antonie Iorgovan va fi transportat miercuri într-un spital din Viena, cu un avion militar medicalizat şi va fi însoţit pe toată durata zborului de un medic de anestezie-terapie intensivă de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Senatorul Sorin Oprescu a declarat marţi că a fost foarte mulţumit de răspunsul prompt pe care l-a primit din partea ministrului Apărării în legătură cu obţinerea unui aparat de zbor militar medicalizat cu care să fie transportat bolnavul. El a precizat că în prezent mai multe cadre medicale verifică dacă aparatul de zbor are toată aparatura necesară sau dacă ar mai fi nevoie de alte echipamente. O comisie medicală a analizat luni seară starea de sănătate a senatorului Antonie Iorgovan, internat de două săptămâni în spital.

Antonie Iorgovan suferă de cancer la pancreas, iar medicii au decis că pacientul poate fi trimis la Viena pentru continuarea tratamentului. Senatorul PSD Antonie Iorgovan se află internat la Institutul "Matei Balş" din Bucureşti, în stare gravă.

Iorgovan, în vârstă de 59 de ani, suferă de mai multă vreme de cancer, el fiind internat ca urmare a agravării stării sale de sănătate.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close