Antena 3 CNN Actualitate Apel disperat al unui doctor copleşit de cazurile COVID: "E iadul pe Pământ ce e acum! Sunt singur. Ajutaţi-mă!"

Apel disperat al unui doctor copleşit de cazurile COVID: "E iadul pe Pământ ce e acum! Sunt singur. Ajutaţi-mă!"

Un medic specialist în boli interne, de la Spitalul Municipal Carei, aflat în prima linie în lupta cu COVID, trage un semnal de alarmă în ce priveşte situaţia sa în contextul pandemic.

Apel disperat al unui doctor copleşit de cazurile COVID: "E iadul pe Pământ ce e acum! Sunt singur. Ajutaţi-mă!"
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    01 Noi 2020   •   12:45

Dr. Alexandru Sava spune că se simte copleşit de cazurile COVID pe care le tratează în spital, este singur şi cere ajutorul.

Dr. Sava: E iadul pe Pământ ce e acum! Sunt copleşit. Ajutaţi-mă!

"V-am avertizat. Sunt singur. Copleşit de cazurile moderat/severe. Singur, să asigur număr foarte mare de pacienţi. E iadul pe Pământ ce e acum! Sunt copleşit, dezarmat şi neajutorat. Ajutaţi-mă!", a scris medicul Alexandru Sava, sâmbătă seara, pe pagina sa de Facebook.

Medicul a mai tras câteva semnale de alarmă şi în urmă cu câteva săptămâni asupra situaţiei în care ne aflăm şi a făcut apel la respectarea măsurilor recomandate de doctori.

COVID-19 în România

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, sâmbătă, un nou record negativ în ceea ce privește numărul de pacienţi aflaţi la ATI: 923. Numărul noilor infectări este de 5753, iar al deceselor de 101, în doar 24 de ore.

Până sâmbătă, 31 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 241.339 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus.

×
Subiecte în articol: carei
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close