Antena 3 CNN Actualitate Apel la 112 din blocul lui Liviu Dragnea. Poliția a descins de urgență

Apel la 112 din blocul lui Liviu Dragnea. Poliția a descins de urgență

Un apel la 112 a fost făcut, vineri, din blocul în care locuiește Liviu Dragnea. O persoană a reclamat că în zonă este prea multă gălagie și a cerut intervenșia Poliției.

Apel la 112 din blocul lui Liviu Dragnea. Poliția a descins de urgență
de Gabriel Dano    |    16 Iul 2021   •   17:43

Se pare că reclamantul era supărat că erau prea mulți jurnaliști în fața domiciliului lui Liviu Dragnea și voia ca oamenii legii să alunge presa de la fața locului.

Persoana care a sunat la 112. și care a dorit să rămână anonimă, a afirmat că jurnaliștii tulbură ordinea și liniștea publică, potrivit stiripesurse.ro.

Liviu Dragnea a ieșit joi din penitenciar, după ce a ispăşit doi ani din pedeapsa de trei ani şi jumătate de închisoare. Magistrații Tribunalului Giurgiu au decis, joi, eliberarea lui Liviu Dragnea.

La ieșirea din penitenciar, Liviu Dragnea a declarat că această perioadă de doi ani şi două luni a fost plină de suferință, abuzuri şi umilință şi este convins că cea mai mare parte a populației a înțeles care a fost motivul condamnării sale.

„A fost o perioada de doi ani și două luni de chin şi suferință. Asta a fost aici abuzuri și umilință și cea mai mare parte a populației a înțeles astăzi de ce a trebuit să ajung aici.

Eu când am plecat România era o țară prosperă cu venituri mari pe care le aveau românii, o țară în care exista speranță, în care exista viitor. Din păcate, astăzi este o dictatură feroce, este afectată serios libera exprimare, este amanetat viitorul României cu asemenea datorii.
00:02

„Eu mă consider deținut politic pentru că am intrat nevinovat”

Eu mă consider deținut politic pentru că am intrat nevinovat. Mi s-a cerut insistent în ultimele luni ca la instanță când se va judeca liberarea să-mi recunosc vinovăția ceea ce nu am acceptat pentru că se dorea să se valideze acel dosar politic.

Din păcate nu există opoziție. PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni lași", a spus Liviu Dragnea la ieșirea din închisoare.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close