Antena 3 CNN Actualitate Arad. O bătrână de 82 de ani, aproape ucisă în bătaie pentru câteva sute de lei

Arad. O bătrână de 82 de ani, aproape ucisă în bătaie pentru câteva sute de lei

Arad. O bătrână de 82 de ani, aproape ucisă în bătaie pentru câteva sute de lei
Sursa foto: Foto: Videonews
30 Iun 2011   •   23:01

Pentru câteva sute de lei, o bătrână din Arad a fost aproape ucisă în propria casă. Trei bărbaţi au intrat peste ea în miez de noapte. Nu s-au mulţumit doar să fure. Au lovit-o cu furie, până când a dat tot ce avea. Inclusiv cerceii, verigheta şi lanţul de la gât. Aceiaşi indivizi sunt cercetaţi pentru omor, într-un alt dosar.

Bătrâna de 82 de ani era singură în casă. Trăieşte aşa de ani de zile. Copiii ei locuiesc în Germania, iar tâlharii s-au gândit, probabil, că femeia are o mulţime de bani. În plus, abia luase pensia. Au intrat peste ea în miez de noapte.

Atunci bărbaţii au lovit-o şi au pus-o la pământ. Au legat-o fedeleş şi au continuat să o lovească ore întregi. În tot acest timp, au răvăşit casa şi au luat toţi banii, pensia şi economiile pentru înmormântare. 3000 de lei în total. Nu a fost de ajuns. I-au smuls din urechi cerceii, i-au luat verigheta de pe deget şi lanţul de aur de la gât.

Au plecat spre dimineaţă. Bătrâna a fost găsită într-o baltă de sânge de vecini.

Tâlharii au fost prinşi la Oradea. Asupra lor au fost găsiţi şi cerceii bătrânei. Poliţiştii au descoperit că bărbaţii sunt cercetaţi şi într-un dosar de omor.

 


×
Subiecte în articol: talharie bani bijuterii
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close