Antena 3 CNN Actualitate Arad. O fată, umilită pe stradă de şapte tineri. Doar unul a fost condamnat, abia după 3 luni

Arad. O fată, umilită pe stradă de şapte tineri. Doar unul a fost condamnat, abia după 3 luni

Arad. O fată, umilită pe stradă de şapte tineri. Doar unul a fost condamnat, abia după 3 luni
14 Iul 2008   •   20:28

Coşmarul unei tinere bătute, umilite şi agresate sexual în centrul Aradului riscă să rămână fără urmări. Femeia a fost sechestrată şi batjocorită timp de 10 minute de şapte agresori, care şi-au filmat cu un telefon mobil ?distracţia? iresponsabilă. Chiar şi cu imaginile şocante în faţă, oamenii legii îi cercetează pe făptaşi în stare de libertate.

Fata era lipsită de ajutor, iar ţipetele ei nu au fost auzite de nimeni. A fost umilită, lovită şi batjocorită. Pe imagini apare un singur agresor. În realitate, au fost şapte. Tinerii au acostat-o pe femeie în timp ce se plimba prin parc cu o prietenă. A fost luată pe sus, de trei dintre ei, târâtă pe alee şi aruncată pe iarbă. De-aici, tânărul din imagini, poreclit de prieteni Toni, s-a urcat peste femeie.

Ţipetele femeii s-au pierdut în râsetele prietenilor agresorului. Bărbatul a umilit-o pe tânără şi şi-a pus prietenii să-l filmeze în acţiune. Umilinţa a mai durat încă 10 minute. Apoi, într-un final, tinerii au lăsat-o pe tânăra lovită în iarbă. Prietena ei, care a asistat la tot calvarul, a anunţat poliţia.

În aceeaşi seară, toţi cei şapte au fost identificaţi şi luaţi la întrebări. Au fost propuşi pentru arestare cu acuzaţia de tentativă de viol. Atunci, magistraţii au decis ca Toni, alături de ceilalţi şase agresori, să fie cercetaţi în libertate. Familia lui a încercat să o convingă pe tânără să renunţe la plângere. Iniţial, cu bani, apoi, cu ameninţări.

Într-un final, doar unul dintre cei şapte agresori a fost trimis în judecată. Şi asta după trei luni. Timp suficient ca tânărul să fi fugit din ţară, după cum cred părinţii victimei. Pentru umilinţa femeii, el riscă până la 10 ani de închisoare. Prietenii săi, spectatorii la agresiune, au scăpat fără nicio acuzaţie.



Observator

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close