Antena 3 CNN Actualitate Arad. Un bărbat de 25 de ani a atacat o taximetristă cu cuţitul

Arad. Un bărbat de 25 de ani a atacat o taximetristă cu cuţitul

Arad. Un bărbat de 25 de ani a atacat o taximetristă cu cuţitul
11 Aug 2008   •   21:13

O taximetristă din Arad a fost atacată cu cuţitul de un client. Omul i-a cerut femeii să-l ducă în afara oraşului, în apropierea unui câmp. Doar că bărbatul n-avea nevoie de un şofer care să-l ducă la destinaţie ci doar de o maşină. Taximetrista a avut noroc cu şoferii care treceau prin zonă. Alarmaţi de strigătele femeii, oamenii au oprit să vadă ce se întâmplă. Atacatorul a scăpat cuţitul şi a fugit în câmp.

Mai mulţi poliţişti ajutaţi de un câine lup au pornit pe urmele atacatorului. Aveau şi un indiciu: o geantă plină cu haine, uitată de bărbat în portbagaj. Din păcate câinele s-a oprit într-o zonă în care mirosea foarte puternic a motorină, fiind imposibil să mai detecteze urma. Totuşi, după 7 ore de căutări, fugarul a fost găsit ascuns într-un lan de porumb, la 20 de kilometri de locul atacului.



Suspectul, în vârstă de 25 de ani, se afla la Timişoara pentru un curs de perfecţionare, care l-ar fi ajutat să promoveze pe funcţia de şef de tren. Acum însă are mari şanse să ajungă după gratii.

Observator

×
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close