Antena 3 CNN Actualitate Arad. Un copil de 11 ani l-a înjunghiat, "în joacă", pe altul de 14 ani

Arad. Un copil de 11 ani l-a înjunghiat, "în joacă", pe altul de 14 ani

Arad. Un copil de 11 ani l-a înjunghiat, "în joacă", pe altul de 14 ani
27 Aug 2008   •   19:29

Joaca de-a crima. Un copil de 14 ani a fost înjunghiat de partenerul său de distracţie, în vârstă de doar 11 ani. Cei doi s-au luat la harţă, pe uliţă. Unul dintre băieţi avea o lamă de cuţit şi a folosit-o.

În comuna arădeană Felnac, copiii se strâng, în fiecare zi, pe uliţă, la joacă. Orice obiect poate deveni distractiv. Miercuri, un băiat de 11 ani a ales drept jucărie o lamă de cuţit. Şi-a scrijelit numele pe un copac, după care a băgat-o în buzunar. L-a călcat din greşeală pe picior pe un alt băiat, cu trei ani mai mare. Acesta s-a enervat şi cei doi au început să se îmbrâncească. Băiatul de 11 ani a vrut să se apere. Şi l-a înjunghiat în abdomen pe celălalt copil. Băiatul a fost dus la spital şi operat, imediat. În prezent este în afara oricărui pericol şi se simte bine urmând a fi externat în zilele următoare.

Mamei agresorului încă nu-i vine să creadă că fiul ei a înjunghiat un alt copil. "Am vorbit şi m-am certat cu el. M-am certat cu el şi i-am zis: Mă, n-ai avut altceva decât să iei cuţitul şi să facem o prostie ca asta? " a declarat ea pentru Observator.

Pentru că are doar 11 ani, băiatul nu poate răspune în faţa legii. În schimb, părinţii lui ar putea fi amendaţi pentru că şi-au lăsat fiul nesupravegheat.

Observator

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close