Antena 3 CNN Actualitate Arhitectul şef al Capitalei a demisionat marţi, dar s-a răzgândit miercuri

Arhitectul şef al Capitalei a demisionat marţi, dar s-a răzgândit miercuri

Arhitectul şef al Capitalei a demisionat marţi, dar s-a răzgândit miercuri
16 Iul 2008   •   11:25

După ce marţi anunţa în Jurnalul Naţional că demisionează "de scârbă", miercuri arhitectul şef al Capitalei s-a răzgândit. El a declarat în Evenimentul Zilei că nu pleacă din Primărie pentru că se consideră cel mai bun pentru această funcţie. Totuşi, Adrian Bold a recunoscut că i s-a cerut demisia de către primarul Sorin Oprescu, dar spune că nu va face acest gest, fiind hotărât să lupte până la capăt pentru a-şi apăra funcţia.

Adrian Bold este unul dintre cei mai longevivi funcţionari din România, fiind în aceeaşi funcţie de nu mai puţin de 12 ani. Prin mâna lui au trecut aprobările pentru toate construcţiile care au schimbat faţa Bucureştiului în ultimii ani.

Acum, Bold declară în Evenimentul Zilei că nu ia şpagă şi că s-au strâns bani de către diferite "găşti" pentru a fi înlăturat din funcţie. Ziariştii de la Cancan scriu în ediţia de miercuri că Bold şi soţia sa deţin mai multe vile de lux: una în cartierul Primăverii, două vile lângă Casa Presei, un apartament pe strada Brezoianu, un apartament primit de la Primărie în zona Unirii şi o vilă în Predeal.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close