Antena 3 CNN Actualitate Artist reţinut pentru comercializare de cannabis în Bucureşti

Artist reţinut pentru comercializare de cannabis în Bucureşti

Artist reţinut pentru comercializare de cannabis în Bucureşti
Sursa foto: foto: youtube.com
14 Mar 2012   •   11:47

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizatã şi Terorism l-au reţinut, marţi searã, pe cetãţeanul german Grusa Mirko Tony Sevko, toboşar la trupa Cortez, dupã ce ar fi încercat sã vândã cannabis în Bucureşti, au declarat surse judiciare.
   
"Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizatã şi Terorism - Biroul Teritorial Giurgiu au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor Grusa Mirko Tony Sevko, cetãţean german şi Bobirci Marius Dumitru, pentru sãvârşirea  infracţiunii de trafic de droguri de risc", precizeazã DIICO într-un comunicat de presã.
   
Marţi, Grusa Mirko Tony Sevko a fost depistat în flagrant delict pe raza municipiului Bucureşti, având asupra sa droguri de risc - cannabis, pe care intenţiona sã le comercializeze în Capitalã.
   
La aceeaşi datã, cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa inculpatului Marius Dumitru Bobirci, procurorii DIICOT au descoperit mai multe doze de cannabis şi rezinã de cannabis.
   
În timpul audierii de la DIICOT, Grusa Mirko Tony Sevko le-a declarat procurorilor cã este colaborator al trupei Mandinga, alãturi de care ar fi fost la Eurovision, susţin surse judiciare.
   
Procurorii DIICOT vor solicita, miercurii instanţei de judecatã arestarea preventivã a inculpaţilor pentru o perioadã de 29 de zile.


×
Subiecte în articol: cannabis
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close