Antena 3 CNN Actualitate Ascensiunea spectaculoasă a lui Dănuț Andrușcă. Cu ce se ocupa în urmă cu câțiva ani noul ministru al Economiei

Ascensiunea spectaculoasă a lui Dănuț Andrușcă. Cu ce se ocupa în urmă cu câțiva ani noul ministru al Economiei

Ascensiunea spectaculoasă a lui Dănuț Andrușcă. Cu ce se ocupa în urmă cu câțiva ani noul ministru al Economiei
Sursa foto: foto: captura Antena 3
31 Ian 2018   •   13:18

Ascensiune spectaculoasă a noului ministru al Economiei, Dănuț Andrușcă!

Citește și: Momente penibile la audierea lui Dănuț Andrușcă, ministrul propus la Economie

Andrușcă are 49 ani și a devenit economist cu acte în regulă în 2001, când avea deja 32 de ani. El a absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, Facultatea de Științe Economice și cunoaște o singură limbă străină, engleză, la nivel mediu, potrivit stirilekanald.ro.

Noul ministru al Economiei și-a trecut în CV la capitolul „Competențe de comunicare” patru puncte: „capacitate de adaptare sporită”, „comunicare, seriozitate” și o „buna capacitate de comunicare, obținută ca director”.  Andrușcă are foarte bune competențe digitale în „Windows” și „MS Office”.

Toate aceste calități l-au propulsat pe Andrușcă de la statutul de administrator al unei societăți producătoare de cauciuc din Vânători-Neamț până la funcția de președinte al Consiliului de Administrare a SC Conversim SA – compania de stat care se ocupă cu închiderea și conservarea minelor din România.

De la Conversim, Andrușcă a ajuns direct în Parlamentul României, el fiind deputat din partea PSD în această legislatură.

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close