Antena 3 CNN Actualitate Un cunoscut astrolog român ar fi prezis cutremurul devastator care a afectat Turcia și Grecia

Un cunoscut astrolog român ar fi prezis cutremurul devastator care a afectat Turcia și Grecia

Bianca Nuțu, astrologul care prezintă zilnic horoscopul în emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani" de la Antena 1, ar fi făcut mai multe predicții în urmă cu opt zile. Printre acestea se numără și producerea unui seism puternic. Din nefericire, prevestirea astrologului s-a adeverit astăzi, 30 octombrie 2020.

Un cunoscut astrolog român ar fi prezis cutremurul devastator care a afectat Turcia și Grecia
Sursa foto: sursa: Hepta/ Facebook
de Dan Gabor    |    30 Oct 2020   •   18:28

În urmă cu mai bine de o săptămână, Bianca Nuțu a afirmat că există șanse să aibă loc un mare cutremur luna aceasta.

“Trebuie să avem mai multă încredere în noi și niciodată să nu ne comparăm cu ceilalți (…). Se mai anunță o energie destul de zguduitoare, adică, undeva prin lumea asta e posibil ca în această lună să fie un cutremur destul de mare”, a declarat astrologul Bianca Nuțu în cadrul ediției de la “Neatza cu Răzvan și Dani”, difuzată joi, 22 octombrie 2020.

Un puternic sesim de magnitudine 6,7 s-a produs vineri în Grecia şi a fost resimţit în capitala Atena, informează Centrul Seismologic Europeano-Mediteranean (EMSC). Seismul s-a produs la o adâncime de cinci kilometri în Arhipelagul Dodecanez, în jurul orei 11.50 GMT, 13:15 - ora României.

Cutremurul a fost resimţit şi în Turcia, în regiunea Izmir, unde mai multe clădiri s-au prăbuşit, potrivit Express.co.uk. Iniţial, cutremurul a fost evaluat ca având magnitudine 7.

Seismul s-a produs la o adâncime de 30 de kilometri, în apropierea orașelor Karabaglar (Turcia) și Néon, din Grecia, dar s-a simțit și în zona Capitalei, Atena, precum și în Portul Pireu. Unda de şoc a fost resimţită de asemenea în capitala Ankara, potrivit BBC.

×
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close