Antena 3 CNN Actualitate Astrologul Cristina Demetrescu: Conjunctura astrală a ceea ce a generat pandemia s-a închis. Ce ne așteaptă în 2021

Astrologul Cristina Demetrescu: Conjunctura astrală a ceea ce a generat pandemia s-a închis. Ce ne așteaptă în 2021

Cristina Demetrescu are vești bune pentru români. Prezentă în emisiunea Voi cu Voicu, realizată de Mirela Voicu, astrologul a anunțat că alinierea planetelor ne va aduce schimbări majore în 2021, mai exact o etapă în care vom primi antidotul divin pentru pandemie.

Astrologul Cristina Demetrescu: Conjunctura astrală a ceea ce a generat pandemia s-a închis. Ce ne așteaptă în 2021
de Gabriel Dano    |    26 Dec 2020   •   21:15

"Eu zic că cea fost mai greu trece, la momentul acesta sunt lucruri în schimbare. Deja planetele sociale, Jupiter și Saturn, care sunt reponsabile de foarte multe ori de evenimente, de ceea ce se întâmplă la nivel global, social, s-au desprins deja de planeta Pluto, care rămâne în semnul Capricornului, și-au intrat într-un semn optimist, al Vărsătorului, care are legătură din nou cu masele de oameni, cu ceea ce se întâmplă cu noi toți, cele două planete având funcții diferite - Jupiter amplifică, Saturn cumva comprimă.

Oamenii vor încerca din nou să-și facă planuri, să se readune, să călătorească. Saturn spune: deocamdată, mai stați puțin. Saturn va rămâne în semnul Vărsătorului până prin martie 2023, adică totul trebuie luat încet, progresiv și trebuie să respectăm această inerție a acestei pandemii. Conjunctura astrală a ceea ce a generat pandemia s-a închis la momentul acesta, urmează o altă etapă, o altă epocă, urmează ca 2021 să ne aducă antidotul divin pentru vindecarea planetei, Jupiter în Pești, care este bun pentru oricine dorește să se vindece de boli", a spus Cristina Demetrescu.

×
Subiecte în articol: Cristina Demetrescu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close