Antena 3 CNN Actualitate Astrologul Ioan Burculeț: Va fi o surpriză mare la prezidențiale!

Astrologul Ioan Burculeț: Va fi o surpriză mare la prezidențiale!

Astrologul Ioan Burculeț: Va fi o surpriză mare la prezidențiale!
01 Feb 2019   •   20:55

Ioan Burculeț, astrologul cunoscut drept cel care a prezis victoria lui Klaus Iohannis, dar și arestarea Elenei Udrea, respectiv a Alinei Bica, afirmă că vom avea parte de o surpriză mare la alegerile prezidențiale

„Este o chestiune interesantă spre finalul anului 2019, când România va intra sub incidența următoarei revoluții solare, adică anul astrologic din 17 octombrie 2019. Va fi o surpriză la care nu se va aștepta nimeni (n.r. cu privire la numele președintelui României). Atât pot să vă spun. Este un Uranus care va aduce elementul surpriză. (...)

M-am gândit la o dinamică și la o ecuație la care nu s-ar gândi nimeni acum: nu zic că va veni, la final de an, monarhia în România, dar nu ar fi imposibil. Acel Uranus a mai avut o influență în anul 1989. Atunci, a fost o scindare de putere, a fost revoluție. Toți știm ce s-a întâmplat. Pe mine mă interesează din punct de vedere astrologic, nu politic (...).

La sfârșitul lui 2019, în ultimul trimestru, va fi prezent același Uranus. Nu va veni cu revoltă, cu rebeliune, ci cu o reformă totală în sfera politică. Uranus nu prea stă la discuții. Multe partide vor fi șifonate (...) Va fi o schimbare la care nu se va aștepta nimeni, nu o va lua nimeni în calcul", a spus Ioan Burculeț, la DCNews.ro.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close