Antena 3 CNN Actualitate Atac cu săbii şi topoare la o pizzerie bucureşteană (IMAGINI ŞOCANTE)

Atac cu săbii şi topoare la o pizzerie bucureşteană (IMAGINI ŞOCANTE)

Atac cu săbii şi topoare la o pizzerie bucureşteană <font color=red>(IMAGINI ŞOCANTE)</font>
11 Noi 2007   •   19:01

Luptă pe viaţă şi pe moarte, duminică dimineaţă, în Bucureşti. Şase bărbaţi au atacat angajaţii unei pizzerii pentru o sticlă de băutură. Imaginile atacului, surprins de camerele de supraveghere, sunt teribile. Oameni care fug să-şi salveze viaţa, atacatori care distrug tot ce le iese-n cale. ?Am scăpat cu viaţă?. Atât puteau spune angajaţii pizzeriei după ce au scăpat din atacul sălbatic. Totul a început după ce au refuzat să le mai dea unor tineri de băut. Nu i-au luat în serios când baieţii au promis însă că se vor întoarce să se răzbune. ?Bai, noi nu plecam de aici pana nu omoram doi ? trei!?, au spus tinerii atacatorii.

S-au întors după doar câteva minute. Imaginile de pe camerele de supraveghere sunt teribile. Patru bărbaţi, înarmaţi până în dinţi, intră în pizzerie şi ameninţă unul dintre angajaţi cu topoare, săbii, cuţite şi răngi. Un angajat încearcă să se apere, dar trebuie să facă faţă altor doi, care forţează uşa. Cei doi au spart geamurile cu topoarele, iar angajatul a trebuit să se apere de ameninţarea topoarelor. S-a ascuns sub tejghea şi a încearcat să se ferească din calea săbiilor. S-a folosit de un cântar şi un cuţit pentru kebab, însă abia a făcut faţă samurailor. A încercat să fugă, dar atacatorii nu au stat pe gânduri şi au aruncat cu topoarele. A fost la un pas de moarte deoarece unul dintre topoare a trecut la câţiva centimetri de creştetul lui.

Angajaţii au trecut prin clipe de coşmar, iar paznicii localului au luat-o la fugă când au văzut armele atacatorilor. O parte dintre angajaţi şi bărbatul urmărit au reuşit să se ascundă în depozit. Pentru atacatori, momentul a fost oportun să îşi pună ameninţările în aplicare. Au sărit peste tejghea şi au pornit în căutarea fugarilor.

Din fericire, o sirenă a poliţiei i-a făcut să se râzgândească. Au plecat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. In urma lor a rămas dezastrul. Un om cu mâinile zdrobite şi un picior rupt, zece angajaţi în stare de şoc şi un local distrus. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt mărturia unui măcel. Poliţiştii sunt acum pe urmele atacatorilor.

AU ATACAT O PIZZERIE CU SĂBII ŞI TOPOARE PENTRU CĂ NU AU PRIMIT BĂUTURĂ

Observator

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close