Antena 3 CNN Actualitate România, la un pas de catastrofă? Calculul unui numerolog despre atentatele teroriste: „Oraşele cu aceste litere sunt vizate”

România, la un pas de catastrofă? Calculul unui numerolog despre atentatele teroriste: „Oraşele cu aceste litere sunt vizate”

România, la un pas de catastrofă? Calculul unui numerolog despre atentatele teroriste: „Oraşele cu aceste litere sunt vizate”
de S.T.    |    27 Iul 2016   •   08:36

Numerologul Stanciu Ioana, invitată în emisiunea „Agentul VIP” de la Antena Stars, a mărturisit că Franţa va fi din nou lovită de atentate şi că multe oraşe cu anumite litere sunt o potenţială ţintă pentru terorişti.

„Vor fi atentate în Franţa. Oraşele cu literele B, K, T, F, X, R, A, J şi S au o vibraţie 16. Pe 16, pe 26, nu mai este ţinută puterea sub control şi sunt afectate de anumite atentate. E posibil ca în Bruxelles să fie un atentat cu bombă biologică. Nu ştiu sigur. Este doar un calcul de-al meu. B aduce boală. Vom vedea în Torino iar un atentat pe partea acoperişului catolic. Este religia afectată. În 2016 doar ne punem masa, cina o vom avea în 2017 pe partea de religie. Vin conflicte care or să ne sugrume. Vor fi conflicte anul acesta pe tema ciocolatei şi carne de porc. E posibil să fie interdicţii pe aceste produse. Dacă Islamul reuşeşte să domine, vă daţi seama ce urmează. Tendinţa economică e o problemă în România. Faptul că acest an 2000 de când predomină Eva, e posibil ca atunci, Eva fiind aruncată din Rai, e posibil ca acum să ne dorim Raiul, să fugim de pe pământ”, a mărturisit numerologul Stanciu Ioana, conform calculelor sale.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
„Am fost alături de ea când s-a stins”: A murit o celebră actriță din Franța
x close