Antena 3 CNN Actualitate Atenţie! Anunţ public de rechemare din piaţă a îngheţatei Aloma Tiramisu

Atenţie! Anunţ public de rechemare din piaţă a îngheţatei Aloma Tiramisu

Atenţie! Anunţ public de rechemare din piaţă a îngheţatei Aloma Tiramisu
17 Aug 2016   •   20:29

Nestlé România retrage din piaţă produsul Aloma Tiramisu 490g/900 ml. Această acţiune este o măsură de precauţie, deoarece a fost identificat un risc potenţial de contaminare cu nuci şi alune. Aceste ingrediente (nuci şi alune) sunt alergeni şi nu au fost declarate pe eticheta produsului în cauză, menţiune necesară consumatorilor cu alergii la acestea.

Produsul este sigur pentru consum, cu excepţia persoanelor care au alergii la nuci sau la alune. Produsele afectate au unul dintre următoarele numere de lot, care pot fi găsite pe capacul cutiei, sub data de expirare, respectiv: - L61166535/data de expirare: 10/2017 - L61626535 /data de expirare: 12/2017

Orice consumator cu alergie la nuci şi alune, care a cumpărat unul dintre produsele cu numărul de lot specificat, este rugat să nu consume produsul. Pentru a primi contravaloarea produsului, vă rugăm să păstraţi capacul produsului şi să ne contactaţi la 08008 637853, apel gratuit din orice reţea de telefonie sau folosind datele de contact de pe ambalaj.

Nestlé România doreşte să îşi ceară scuze consumatorilor pentru orice inconvenient şi doreşte să asigure consumatorii de angajamentul faţă de cele mai ridicate standarde de siguranţă şi calitate.

 

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close