Antena 3 CNN Actualitate Atenţie la buzunare! Camerele de supraveghere din Gara de Nord nu mai funcţionează de câteva luni

Atenţie la buzunare! Camerele de supraveghere din Gara de Nord nu mai funcţionează de câteva luni

Atenţie la buzunare! Camerele de supraveghere din Gara de Nord nu mai funcţionează de câteva luni
Sursa foto: gara de nord
26 Mai 2010   •   23:45

În Gara de Nord, s-a dat liber la furat. De câteva luni, camerele de supraveghere nu mai funcţionează, iar poliţiştii spun că nu prea mai au cum să îi prindă pe hoţi. Reprezentanţii CFR se chinuie de multe luni să rezolve problema, însă fără rezultat.

Un bărbat care fură din tren sau altul care ia geanta unei femei şi se face nevăzut. Sunt întâmplări obişnuite în zona gării din Bucureşti. Toţi aceşti hoţi au fost însă prinşi după ce poliţiştii i-au identificat folosindu-se de imaginile surprinse de camerele de supraveghere. De câteva luni însă Gara de Nord a rămas nesupravegheată.

În Gara de Nord sunt montate 30 de camere de supraveghere, camere cu ajutorul cărora poliţiştii au rezolvat zeci de cazuri. Acum nu mai funcţionează niciuna. Şansele ca infractorii să fie prinşi sunt din ce în ce mai mici.

Sistemul de camere a fost montat acum patru ani şi a costat în jur de 25.000 de euro. Cablurile de fibră optică s-au învechit, iar din luna decembrie a anului trecut au început să cedeze rând pe rând. Poliţiştii sunt disperaţi acum şi spun că au fost nevoiţi să suplimenteze numărul de agenţi.

Din lipsă de bani, CFR-ul nu a făcut nicio revizie la sistemul de securitate din 2006. Acum, va scoate din buzunar 6000 de euro ca să repare camerele.

Observator

×
Subiecte în articol: gara de nord hoti de buzunare
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close