Antena 3 CNN Actualitate Atenţie, se pierd arme! Un poliţist îşi scapă pistolul în timpul intervenţiei din Timişoara (VIDEO)

Atenţie, se pierd arme! Un poliţist îşi scapă pistolul în timpul intervenţiei din Timişoara (VIDEO)

Atenţie, se pierd arme! Un poliţist îşi scapă pistolul în timpul intervenţiei din Timişoara (VIDEO)
01 Oct 2009   •   20:57

Intervenţia forţelor de ordine la scandalul iscat în Timişoara între suporteri nu a fost una lipsită de incidente. În imaginile surprinse se poate observa cum, în haosul creat, unul dintre poliţişti îşi scapă pistolul pe stradă.

Un cameraman aflat la faţa locului îl ridică apoi de pe jos şi i-l înapoiază acestuia.

Incidentul s-a petrecut joi, când ultraşii croaţi s-au luat la bătaie cu cei timişoreni într-o piaţă din centrul oraşului, pe care au devastat-o.

În timpul luptelor, cel puţin zece oameni au fost răniţi, s-au spart sticle, s-au rupt mese şi s-a aruncat cu pumni şi picioare mai ceva ca în tribune. După câteva zeci de minute, bătaia a fost întreruptă de o intervenţie în forţă a poliţiştilor, dar spiritele au rămas încinse.

UN POLIŢIST ÎŞI SCAPĂ ARMA ÎN TIMPUL INTERVENŢIILOR DIN TIMIŞOARA



Aceasta nu este pentru prima dată când forţele de ordine fac asemenea gafe în timpul intervenţiilor. În urmă cu doi ani, în Piaţa Universităţii din Capitală, un SPP-ist din garda preşedintelui Traian Băsescu şi-a pierdut pistolul pe stradă, după ce a uitat să închidă portiera autoturismului în care se afla.

INCIDENT SIMILAR, ÎN 2007



Antena3.ro


×
Subiecte în articol: arma jandarm pierdut
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close