Antena 3 Actualitate Spectacolele de teatru din România, date peste cap de regulile sanitare

Spectacolele de teatru din România, date peste cap de regulile sanitare

de Dan Gabor    |    30 Aug 2020   •   15:35
Spectacolele de teatru din România, date peste cap de regulile sanitare
Sursa foto: Hepta

Ministerele au pregătit ordinele prin care anunță ce reguli sanitare vor trebui să fie respectate de clienții restaurantelor ce se vor redeschide parțial în interior. În plus, sunt trasate linii pentru accesul românilor la evenimentele culturale, muzee, galerii de artă și cinematografe.

După ce Cabinetul Orban a interzis dansul în cluburi, acum trecem la nivelul următor. Schimbă scenariile producțiilor artistice și ale spectacolelor pentru evitarea contactului între actori. Potrivit ordinului pregătit de Ministerul Culturii, actorii vor putea să interacționeze maximum 15 minute la o distanță mai mică de 1,5 metri.

Mai mult decât atât, cei care au vârste de peste 65 de ani, nu ar trebui să fie folosiți ca și prezență îndelungată în filmările care în momentul de față ar urma să se producă la noi în țară, lucru valabil, de altfel, și pentru spectacole.

Scenele din interior cu o distribuție mai mare de 10 persoane se vor filma doar dacă este posibilă menținerea distanței fizice, se precizează în același document.

 

×
Subiecte în articol: specatcole de teatru

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close