Antena 3 CNN Actualitate Au fost afişate rezultatele examenului de bacalaureat. Află ce notă ai luat!

Au fost afişate rezultatele examenului de bacalaureat. Află ce notă ai luat!

Au fost afişate rezultatele examenului de bacalaureat. Află ce notă ai luat!
04 Iul 2008   •   17:24

Sâmbătă 5 iulie, până la ora 16, vor fi afişate rezultatele examenului de Bacalaureat. Contestaţiile vor putea fi depuse în aceeaşi zi, între orele 16.00 ? 20.00 urmând ca soluţionarea acestora să aibă loc în perioada 7 - 8 iulie, iar rezultatele finale vor fi afişate cel târziu pe 9 iulie. Ministerul Educaţiei a făcut publice, printr-un comunicat de presă, şi datele statistice ale examenului de Bacalaureat de anul acesta.

Astfel, în 2008 numărul elevilor eliminaţi s-a dublat ajungând la 247, comparativ cu 2007, când au fost excluşi 117 elevi de la examen.

AICI PUTEŢI AFLA CE NOTĂ AŢI OBŢINUT LA BAC

BAC-ul din acest an a fost parcă mai plin ca niciodată de scandaluri, legate în special de elevii acuzaţi că ar fi copiat. Profesorul care a provocat controverse la bacalaureat, Gheorghe Rădulescu, a susţinut joi, o conferinţă de presă, în care a prezentat lucrările elevilor acuzaţi că au copiat la proba de limba română, din cărţile de comentarii.

Acesta a declarat că ministrul Educaţiei Cristian Adomniţei, secretarul de stat Zvetlana Preoteasa şi inspectorul general Stelian Fedorca ar trebui demişi având în vedere neregulile înregistrate în acest an la examenul de BAC.

Antena3.ro

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close