Antena 3 CNN Actualitate Autorul jafului băncii din Cluj a fost identificat. Poliţia se află pe urmele sale

Autorul jafului băncii din Cluj a fost identificat. Poliţia se află pe urmele sale

Autorul jafului băncii din Cluj a fost identificat. Poliţia se află pe urmele sale
29 Ian 2008   •   11:31

Poliţiştii clujeni l-au identificat pe cel care a spart filiala băncii Transilvania din Floreşti. Hoţul a sustras din bancă 250.000 de lei noi. Suspectul a dispărut de la domiciliu înainte de fi prins şi a fost dat în urmărire generală. După ce au "creionat" un cerc de suspecţi, anchetatorii au redus cercul la o singură persoană, un tânăr de 31 de ani din Cluj, fără ocupaţie. Tânărul lucrase la amenajarea sediului băncii şi cunoştea toată clădirea, astfel putând fi explicată precizia cu care a fost tăiat peretele. Banyai Tibor, cel mai căutat infractor al momentului pentru poliţia clujeană, are antecedente penale, el fiind acuzat de comiterea mai multor furturi.

Bărbatul a dispărut de duminică de la domiciliu şi a fost dat în consemn. Din toată suma furată, au fost recuperaţi 2.000 de lei, au precizat poliţiştii.

Agenţia băncii Transilvania din localitatea Floreşti, judeţul Cluj, jefuită în noaptea de sâmbătă spre duminică, avea un sistem de supraveghere legat la o firmă de pază, dar acesta nu a înregistrat nimic.

Banca Transilvania a confirmat luni incidentul şi a anunţat că din seiful băncii a fost sustrasă, de către persoane necunoscute, suma de 197.000 de lei, 9.000 de euro şi 3.000 de dolari.

Antena3.ro

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close