Antena 3 CNN Actualitate Autorul triplului asasinat din Ploieşti s-a sinucis

Autorul triplului asasinat din Ploieşti s-a sinucis

Autorul triplului asasinat din Ploieşti s-a sinucis
25 Sep 2007   •   14:22

Bărbatul care la începutul lunii septembrie şi-a ucis fiul de 13 ani, fosta soţie şi pe tatăl acesteia, în casa în care aceştia locuiau într-un cartier de la marginea Ploieştiului, s-a sinucis în Penitenciarul din Ploieşti. Bărbatul fusese arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile sub acuzaţia de omor. El a fost găsit mort luni noapte în camera în care se afla. Din primele cercetări se pare că bărbatul şi-a tăiat venele, în cameră fiind găsită o lamă de ras. Traian Micu le-a declarat anchetatorilor că după comiterea faptei a vrut să se sinucidă aruncându-se în faţa trenului, dar s-a răzgândit dorind să fie pedepsit.

Bărbatul a povestit că a mers în locuinţa fostei sale soţii unde şi-a lovit socrul în cap cu o furcă şi un ciocan, după care a ascuns cadavrul în beciul locuinţei, continuând să stea ascuns. O oră şi jumătate mai târziu, a ieşit în curte şi fosta soţie, în vârstă de 39 de ani, pe care a sugrumat-o, după care bărbatul a mers în camera în care dormea fiul său şi l-a sugrumat şi pe acesta, în somn.

El le-a spus poliţiştilor că a decis să-şi ucidă copilul pentru că nu a dorit ca acesta să crească fără tată, aşa cum a crescut el.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close