Antena 3 CNN Actualitate "Justiție strâmbă! Decizie incredibilă și revoltătoare" | Av. Adrian Cuculis, despre cazul avocatei din Iași care a condus beată şi a ucis patru oameni

"Justiție strâmbă! Decizie incredibilă și revoltătoare" | Av. Adrian Cuculis, despre cazul avocatei din Iași care a condus beată şi a ucis patru oameni

Avocata din Iași care a condus beată, cu aproape 150 km/oră în oraș, și a provocat un accident în care au murit patru oameni, iar alți patru au fost răniți grav, a fost scoasă din arestul preventiv și plasată în arest la domiciliu.

"Justiție strâmbă! Decizie incredibilă și revoltătoare" | Av. Adrian Cuculis, despre cazul avocatei din Iași care a condus beată şi a ucis patru oameni
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Dec 2023   •   16:52

"Justiție strâmbă.Decizie incredibilă și revoltătoare la Curtea de Apel Iași. Șoferița din Iași, acuzată și trimisă în judecată pentru omor calificat, care a omorât patru oameni angajați la Citadin și pe alți patru i-a nenorocit pe viață, care este acuzată și de tentativă la omor calificat și care era și beata și circula și cu peste 150 de km/h (...) ei bine... A fost eliberată din arestul preventiv și plasată în arest la domiciliu”, spune, luni, avocatul Adrian Cuculis.

Avocatul Adrian Cuculis spune că avocata chiar și-a "bătut joc de organele de parchet și de instanțe, întrebând cât trebuie să plătească pentru a fi eliberată”.

Avocatul Cuculis adaugă că această decizie a Curții de Apel Iași este "una fără precedent și la nivel de Curte de Apel în raport de acuzațiile extrem de grave”.

Accidentul de circulaţie a avut loc la jumătatea lunii iunie 2022 pe o stradă din Iaşi. Patru muncitori care lucrau la reabilitarea drumului au murit după ce autoturismul condus de avocată a intrat în coliziune cu o autospecială de întreţinere şi a surprins opt muncitori care lucrau la reabilitarea drumului. Alți patru muncitori au fost duși la spital în stare critică.

×
Subiecte în articol: Avocat Adrian Cuculis avocata Iași
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close