Antena 3 CNN Actualitate Avertismentul de călătorie transmis de MAE

Avertismentul de călătorie transmis de MAE

Avertismentul de călătorie transmis de MAE
de S.T.    |    18 Sep 2015   •   20:17

MAE informează cetăţenii români care călătoresc pe teritoriul Republicii Slovenia că, urmare a reintroducerii controalelor temporare la graniţa cu Ungaria şi a întăririi controalelor la frontiera cu Croaţia, vor exista întârzieri la punctele de trecere a frontierei cu Ungaria, Croaţia şi Austria.
   
Măsura a fost luată în conformitate cu prevederile Codului Frontierelor Schengen, pentru o perioadă iniţială de 10 zile, dar cu posibilitatea de prelungire, se precizează într-un comunicat de presă al MAE.
   
"Circulaţia pe autostrăzile din Slovenia este deschisă, dar sunt posibile disfuncţionalităţi din cauza creşterii amplorii verificărilor echipelor mobile ale Poliţiei slovene. Ţinând cont de faptul că situaţia poate evolua rapid, se recomandă cetăţenilor şi transportatorilor români să se documenteze asupra condiţiilor de călătorie şi a circulaţiei pe principalele componente de infrastructură rutieră şi feroviară din Slovenia, asupra restricţiilor existente, conducerea prudentă şi respectarea semnelor şi avertizărilor de trafic, precum şi cu privire la alertele emise de autorităţile slovene", mai informează MAE.

×
Subiecte în articol: MAE Ministerul Afacerilor Externe
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close