Antena 3 CNN Actualitate Avertizare cod galben de furtună în Bucureşti, până la ora 21.00 - 21.30

Avertizare cod galben de furtună în Bucureşti, până la ora 21.00 - 21.30

Avertizare cod galben de furtună în Bucureşti, până la ora 21.00 - 21.30
29 Iun 2009   •   20:14

Meteorologii au anunţat o atenţionare cod galben de ploi şi vânt pentru Capitală, atenţionare de o oră, valabilă până la ora 21.00 - 21.30. Meteorologii prognozaseră pentru ziua de luni ploi puternice, de scurtă durată şi vânt la fel de puternic pentru aceeaşi seară.

În altă ordine de idei, clădirea care a ars vineri seară în centrul Capitalei devine un pericol pentru cei care trec prin zonă din cauza vântului puternic. În continuare se desprind bucăţi din colosul de peste 20 de etaje. Circulaţia pe trotuarul de lângă clădire este oprită. La faţa locului sunt mai multe echipaje de pompieri care îi impiedică pe oameni să treacă pe lângă clădire. Sunt mai multe bucăţi de metal care se află într-un echilibru precar fiind posibil să cadă.

De asemenea, în mai multe zone din ţară au fost semnalate ploi abundente şi intensificări ale vîntului. Oraşele Vaslui şi Bacău au fost afectate luni după-amiază de furtună. Circulaţia a fost întreruptă şi la Babadag, unde apa a ajuns pe şosea la 50 de centimetri şi a căzut grindină.

Antena3.ro

×
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close