Antena 3 CNN Actualitate Avion prăbuşit în Suceava. Directorul combinatului de celuloză a murit

Avion prăbuşit în Suceava. Directorul combinatului de celuloză a murit

Avion prăbuşit în Suceava. Directorul combinatului de celuloză a murit
29 Ian 2008   •   11:36

Un avion ultrauşor s-a prăbuşit marţi dimineaţă, lângă oraşul Suceava. Era pilotat de un tânăr om de afaceri francez, unul dintre directorii combinatului de celuloză şi hârtie AMBRO. Eric Rossman a murit pe loc. Acum, o comisie specială de anchetă a aviaţiei civile încercă să stabilească dacă a fost vorba de o problemă tehnică sau o eroare de pilotaj. Avionul de mici dimensiuni s-a prăbuşit pe câmp, în apropiere de localitatea Siminicea. Rossman obţinuse brevetul de zbor anul trecut. Accidentul a fost anunţat de un localnic, primul om care a ajuns la faţa locului.

LOCUL ACCIDENTULUI AVIATIC

Cel mai recent accident în care a fost implicat un aparat de zbor, proprietate privată, a avut loc în luna octombrie a anului trecut. Un elicopter s-a prăbuşit la graniţa dintre judeţele Ialomiţa şi Brăila, din cauza ceţii dense. În urma impactului, pilotul şi însoţitorul său au decedat.

UPDATE: O comisie de anchetă a început cercetările în cazul accidentului aviatic produs marţi dimineaţă, la Suceava când un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit. La bord se afla un om de afaceri francez, unul dintre directorii combinatului de celuloză şi hârtie AMBRO. Eric Rossman a murit pe loc. ISU SUCEAVA despre accidentul aviatic de la Siminicea

BILANŢ AL ACCIDENTELELOR AVIATICE CU APARATE DE ZBOR DE MICI DIMENSIUNI

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close