Antena 3 CNN Actualitate Avocatul Adrian Cuculis, despre elevul ucigaș din Craiova: "Vă spun o chestiune care o să pară șocantă"

Avocatul Adrian Cuculis, despre elevul ucigaș din Craiova: "Vă spun o chestiune care o să pară șocantă"

Avocatul Adrian Cuculis a vorbit, la Antena 3 CNN, despre cazul elevului ucigaș din Craiova, care a omorât o fată de 14 ani cu maceta și a rănit grav un băiat de 19 ani, în Grădina Botanică din oraș.

Avocatul Adrian Cuculis, despre elevul ucigaș din Craiova: "Vă spun o chestiune care o să pară șocantă"
de Mia Lungu    |    29 Iun 2023   •   15:48

"Vreau să vă spun o chestiune care pentru toată lumea o să pară extrem de șocantă.", a subliniat avocatul Cuculis, la Antena 3 CNN. 

"Știți, spre exemplu, că acest caz de omor calificat prin premeditare, și să sperăm că băiatul care a fost înjunghiat o să supraviețuiască și, bineînțeles, o să se întoarcă acasă, la familia lui.

Dar, dacă nu se întoarce și se întâmplă ceva mai rău, dacă o să moară, practic este dublu calificat prin cele două, că ai două persoane și, pe de altă parte, că l-ai premeditat, adică ți-ai planificat omorul respectiv.

Dar informația pe care vreau să v-o dau eu acum este că legislația din România îi permite unui judecător, deci este o situație de excepție ca un minor să se ducă în spatele gratiilor, îi permite unui judecător să-l lase liber acasă.

Deci, să știți că putem să îl vedem pe individul ăsta, dacă se găsește ca fiind normal la cap, deși sunt niște dubii serioase acolo, acasă, la final de săptămână. Să fie consemnat să nu iasă sâmbăta și duminica. Asta doar ca să înțelegem puțin contextul legislativ în care ne aflăm.", a explicat avocatul Adrian Cuculis.

Citește și: Primarul Craiovei, despre elevul ucigaș din Grădina Botanică: "Este un psihopat, un criminal în serie. A venit special să omoare pe cineva"

×
Subiecte în articol: Avocat Adrian Cuculis elev ucigas Craiova
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close