Antena 3 CNN Actualitate Avocat: Sorin Oprescu nu este un om învins

Avocat: Sorin Oprescu nu este un om învins

Avocat: Sorin Oprescu nu este un om învins
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Sep 2015   •   17:34

Alexandru Chiciu, avocatul primarului Capitalei, acuzat de fapte de corupţie, a declarat, luni după-amiază, înainte de a-l vizita pe acesta la arest, că Sorin Oprescu "nu este un om învins", ci un om care trece printr-o situaţie dificilă.
   
Alexandru Chiciu, avocatul principal al primarului, care luni după-amiază îl viziteză pe Sorin Oprescu în arest, a spus că primarul Capitalei nici nu a cerut şi nici nu a primit bani: "Acest om nu a cerut niciodată sume de bani".
   
Chiciu le-a spus jurnaliştilor că avocaţii au dat explicaţii în instanţă şi le-a cerut să înţeleagă că nu pot da detalii despre strategia apărării.
   
"La instanţă Sorin Oprescu a dat declaraţii ample şi le vom reitera în faţa judecătorilor, la contestaţie. La acest moment, întreaga echipă de avocaţi este prezentă aici, fiul lui Sorin Oprescu s-a întors în ţară sau urmează să se întoarcă. Toată lumea trebuie să fie adunată în jurul lui Sorin Oprescu. Nu este un om învins, ci un om care trece printr-o situaţie dificilă", a afirmat avocatul.

Întrebat despre problemele de sănătate ale primarului şi dacă acestuia i s-a făcut rău la Tribunalul Bucureşti, Chiciu a spus că primarul este dependent de insulină şi are probleme medicale care sunt deja de notorietate, însă apărarea nu doreşte să invoce problemele medicale, aceasta fiind "dorinţa lui Sorin Oprescu".


×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close