Antena 3 CNN Actualitate Avocata lui Stănculescu cere o întrerupere a pedepsei pentru fostul general

Avocata lui Stănculescu cere o întrerupere a pedepsei pentru fostul general

Avocata lui Stănculescu cere o întrerupere a pedepsei pentru fostul general
16 Oct 2008   •   12:13

După ce fostul general Victor Atanasie Stănculescu a petrecut o primă noapte după gratii, la spitalul Penitenciarului Jilava, joi avocata lui Stănculescu a depus la Tribunalul Militar Bucureşti o cerere de întrerupere a executării pedepsei acestuia. O contestaţie în anulare a fost depusă de Alice Drăghici, apărătoarea lui Stănculescu, şi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în cazul deciziei de condamnare la 15 ani de închisoare în dosarul revoluţiei de la Timişoara.
Victor Athanasie Stănculescu a fost arestat miercuri seară, după o conferinţă de presă, şi transportat la sediul Poliţiei Capitalei. De asemenea, Mihai Chiţac a fost ridicat, miercuri seară, de poliţişti, de la domiciliul din Bucureşti. Cei doi au fost duşi la sediul Poliţiei Capitalei, iar după efectuarea formalităţilor au fost transportaţi la Spitalul Penitenciar Jilava, unde li s-a efectuat un control al stării de sănătate.
Instanţa supremă a respins, miercuri, recursurile generalilor în rezervă Mihai Chiţac şi Victor Athanasie Stănculescu, care au rămas cu condamnările de câte 15 ani de închisoare în dosarul revoluţiei de la Timişoara. Sentinţa în acest dosar este definitivă.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close