Antena 3 CNN Actualitate Avocata politicianului ucis, dezvăluiri halucinante: E desfigurat total. Socrul nu ar fi putut singur să facă aceste lucruri!

Avocata politicianului ucis, dezvăluiri halucinante: E desfigurat total. Socrul nu ar fi putut singur să facă aceste lucruri!

Avocata politicianului ucis, dezvăluiri halucinante: E desfigurat total. Socrul nu ar fi putut singur să facă aceste lucruri!
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Sep 2015   •   18:38
Avocata care l-a reprezentat pe Mihail Bălăşescu în procesul de partaj a declarat, într-o intervenţie telefonică la "100 de minute", de la Antena 3, că nu exclude ca asasinatul să fie pus la cale de mai multe persoane, având în vedere numeroasele leziuni identificate pe trupul acestuia.
 
Avocata Lidia Cernătescu a afirmat, la Antena 3, că rezultatul autopsiei efectuate în cazul lui Mihai Bălăşescu ridică acum mai multe semne de întrebare.
 
"Este desfigurat total. A avut o moarte extrem de violentă", a spus avocata.
 
Întrebată dacă socrul liberalului ar fi putut să îi provoace acele leziuni, avocata a răspuns că, în opinia sa, rănile de pe trupul lui Bălăşescu nu ar fi putut fi provocate de o singură persoană.

×
Parteneri
1,5 milioane de angajați români ar putea avea salarii mai mici, din iulie
x close