Antena 3 CNN Actualitate Avocatul lui Cristian Cioacă acuză procurorii de abuz (VIDEO)

Avocatul lui Cristian Cioacă acuză procurorii de abuz (VIDEO)

Avocatul lui Cristian Cioacă acuză procurorii de abuz <font color=red>(VIDEO)</font>
03 Feb 2008   •   13:58

Avocatul lui Cristian Cioacă, Florentin Sorescu, acuză procurorii de abuz. Declaratiile au fost facute in conferinţa de presă susţinută de avocat duminică dimineaţă. Sâmbătă poliţistul braşovean, principalul suspect în cazul uciderii soţiei sale, a fost eliberat, după un arest preventiv de 9 zile. Sorescu a vorbit şi despre incidentul de aseară, în urma căruia Cristian Cioacă a lovit uşor cu maşina un reporter, incident care l-a supărat pe Cristian Cioacă. Acesta s-a plâns că este hărţuit de presă şi a refuzat să mai vină la conferinţa pe care o anunţase.

Apărătorul poliţistului braşovean nu a vrut să vorbească despre comentariile din presă din ultima vreme, referitoare la transformarea clientului său în vedetă. Avocatul susţine că atitudinea lui Cioacă a fost greşit interpretată.

?S-a discutat de zambet, fiecare dintre noi are o mască. Unii aleg să plangă iar alţii să râdă in faţa reflectoarelor.", a declarat avocatul. Apărătorul lui Cioacă a dat încă o dată vina pe procurori că s-ar fi folosit de toate mijloacele pentru a prelungi detenţia poliţistului.

DECLARAŢIILE AVOCATULUI FLORENTIN SORESCU

Antena 3

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close