Antena 3 CNN Actualitate Avocatul lui Huidu: Medicii curanţi i-au recomandat să-şi reia toate activităţile anterioare accidentului de la ski

Avocatul lui Huidu: Medicii curanţi i-au recomandat să-şi reia toate activităţile anterioare accidentului de la ski

Avocatul lui Huidu: Medicii curanţi i-au recomandat să-şi reia toate activităţile anterioare accidentului de la ski
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    19 Oct 2011   •   16:46

Avocatul realizatorului TV Șerban Huidu, Ion Mânjină, a declarat, la Antena 3, că medicii curanți i-au recomandat jurnalistului să-și reia toate activitățile pe care le făcea înainte de accidentul de la ski, produs în iarna trecută.

“Chiar medicii curanți au recomandat învinuitului Șerban Huidu ca să-și reia toate activitățile pe care le desfășura anterior accidentului tragic pe care l-a avut în iarna anului 2010”, a declarat avocatul lui Huidu, Ion Mânjină.

De asemenea, apărătorul lui Huidu susține că ziaristul avea voie să conducă.

“Da, și când spun asta, mă bazez pe scrisorile medicale eliberate de autoritățile medicale”, a precizat Ion Mânjină.

În ceea ce privește producerea accidentului rutier în care a fost implicat Șerban Huidu, avocatul său spune că se merge pe varianta derapajului.

“Din relatările domnului Huidu, condițiile de trafic, condițiile meteorologice și condițiile reale - respective înclinația curbei - au dus la producerea acestui accident. Nu avea nici cauciuri de iarnă, mașina era dotată cu cauciucuri mixte. Se merge pe varianta unui derapaj. Copiii erau în spate, ancorați cu centurile de siguranță și în scaune speciale pentru copii”, a mai adăugat avocatul lui Șerban Huidu, Ion Mânjină.

Nu în ultimul rând, apărătorul jurnalistului a mai adăugat că Șerban Huidu este profund afectat emoțional din cauza acestei tragedii.

 
 

 

×
Subiecte în articol: Serban Huidu avocat medici
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close