Antena 3 CNN Actualitate BAC-ul face victime. Un tânăr de 18 ani din Deva s-a sinucis după ce a picat la chimie

BAC-ul face victime. Un tânăr de 18 ani din Deva s-a sinucis după ce a picat la chimie

BAC-ul face victime. Un tânăr de 18 ani din Deva s-a sinucis după ce a picat la chimie
13 Iul 2008   •   19:17

Cel mai controversat Bacalaureat din ultimii ani a făcut şi victime. Un tânăr de 18 ani din Deva s-a sinucis după ce a aflat că a picat proba la chimie. Nici contestaţia nu l-a ajutat şi, când a aflat rezultatele finale, băiatul a hotărât să-şi ia viaţa. Dody învăţa la cel mai prestigios liceu din judeţ. După ce s-au afişat rezultatele la contestaţii, băiatul nu a suportat ruşinea de a fi picat BAC-ul. S-a dus acasă şi şi-a pus capăt zilelor. L-a găsit tatăl său, care a fost şocat ca şi prietenii, colegii şi vecinii.

În timp ce pentru familie şi prieteni durerea e prea mare iar întrebările nu-şi găsesc în acest moment un răspuns mulţumitor, pentru poliţişti şi medici lucrurile sunt clare. Decesul a fost pus pe seama eşecului la proba de chimie a examenului de Bacalaureat.

Tânărul de 18 ani provenea dintr-o familie bună şi trecuse de celelalte probe ale bacalaureatului cu bine. La două dintre materii luase chiar nota 10. Singura materie care-i făcuse probleme fusese chimia la care a luat iniţial 3,4. După contestaţie, în loc să crească, nota a mai scăzut aproape un punct. Aceasta a fost, se pare, picătura care a umplut paharul.

Observator

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close