Antena 3 CNN Actualitate Badea: Doamna Kovesi spune că nu e răfuială, e justiţie independentă în cazul Bica. Eu sigur că o cred

Badea: Doamna Kovesi spune că nu e răfuială, e justiţie independentă în cazul Bica. Eu sigur că o cred

Badea: Doamna Kovesi spune că nu e răfuială, e justiţie independentă în cazul Bica. Eu sigur că o cred
23 Noi 2014   •   23:57

Mircea Badea a comentat, în pasa ediţiei "În gura presei" cu "Sinteza Zilei", întârzierea cu care DNA, împreună cu doamna Kovesi, "s-au autosesizat, ei pe ei, abia la jumătatea lui octombrie 2014" în legătură cu faptele de care este acuzată fosta şefă a DIICOT, Alina Bica.

"Doamna Kovesi a fost de curând pe trepte şi a spus că ceea ce s-a întâmplat cu doamna asta, Bica, nu e o răfuială. Este justiţie independentă, e aplicarea legii. Eu sigur că o cred. Dar, mă întreb şi eu aşa, fapta doamnei Bica e din 2011, deci acum trei ani. La emisiunile Antenei 3 s-a vorbit despre domnul asta Stelian şi despre toate daravelele astea cu terenuri, pe parcursul multor ani", a subliniat Mircea Badea.

"Mai mult, prin 2013, a venit premierul Ponta, care a zis şi el, din postura de premier, fix despre terenurile astea. (....) Doat că DNA, împreună cu doamna Kovesi, s-au autosesizat, ei pe ei, abia la jumătatea lui octombrie 2014", a mai spus Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Alina Bica DNA
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close