Antena 3 CNN Actualitate Bădulescu face acuzaţii extrem de grave: Procurorii ar trebui să meargă pe piste care „ar putea identifica dacă sau nu 10 august 2018 a fost creaţia lui Liviu Dragnea”

Bădulescu face acuzaţii extrem de grave: Procurorii ar trebui să meargă pe piste care „ar putea identifica dacă sau nu 10 august 2018 a fost creaţia lui Liviu Dragnea”

Bădulescu face acuzaţii extrem de grave: Procurorii ar trebui să meargă pe piste care „ar putea identifica dacă sau nu 10 august 2018 a fost creaţia lui Liviu Dragnea”
01 Feb 2019   •   14:16

Aurelian Bădulescu a declarat, vineri, că în urma declaraţiilor pe care le va face luni la Parchet, procurorii ar trebui să meargă pe piste care „ar putea identifica faptul că 10 august 2018 a fost creaţia lui Liviu Dragnea”. Bădulescu mai spune că Jandarmeria a fost folosită pe 10 august.

„Situaţia de pe data de 10 (10 august 2018 -n.r.) aduce noi situaţii cunoştinţa Parchetului, care va trebui, în urma acestor declaraţii pe care le voi da şi care nu au avut legătură cu ce m-au întrebat procurorii la acel moment, să pornească pe alte piste pentru a identifica, în opinia mea, dacă sau nu 10 august 2018 a fost creaţia lui Liviu Dragnea”, a declarat, vineri, viceprimarul Aurelian Bădulescu, la o dezbatere publică la Primăria Capitalei.

Întrebat dacă intervenţia Jandarmeriei din 10 august a fost legală, Bădulescu a precizat: „Am să menţin întotdeauna: în acea zi, Jandarmeia a fost folosită fără ştirea lor într-un joc în care oamenii au avut de pierdut, atât jandarmii, cât şi oamenii care au intrat în contact cu jandarmii. A fost o intervenţie proporţională, iar ordinele care se dădeau către Jandarmerie şi discursul public au fost doar de a muta dinspre Jandarmerie cine este de fapt obiectivul şi cine este creierul acestei mişcări. Niciodată să nu uitaţi: revoluţiile şi mişcările de stradă au un epicentru. Politicul”, a mai precizat Aurelian Bădulescu.

Precizările viceprimarului vin după ce acesta a susţinut miercuri seară că declaraţiile pe care le-a făcut iniţial la Parchetul General, în ancheta privind violenţele din 10 august 208, au fost mincinoase.

De asemenea, Bădulescu a precizat joi că ar fi fost chemat din nou la Parchet, pentru ziua de luni.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close