Antena 3 CNN Actualitate Baia Mare. Un tânăr de 18 ani s-a spânzurat pentru că a picat examenul auto - VIDEO

Baia Mare. Un tânăr de 18 ani s-a spânzurat pentru că a picat examenul auto - VIDEO

Baia Mare. Un tânăr de 18 ani s-a spânzurat pentru că a picat examenul auto - VIDEO
17 Mai 2010   •   20:46

Un băiat de 18 ani din Baia Mare s-a spânzurat pentru că a picat examenul auto. Colac peste pupăză, l-a mai demoralizat şi faptul că a fost prins fără bilet în autobuz. Părinţii l-au găsit repede şi au chemat ambulanţa, dar, chiar şi aşa, tânărul a ajuns în comă profundă la spital.

Neluţu a susţinut joi examenul pentru permisul de conducere. L-a picat însă şi i-a fost cumplit de greu să accepte eşecul. ?Joi, când l-am văzut ultima oară, o fost el puţin supărat?, spune un coleg al băiatului.

?A fost declarat respins datorită unui punctaj mai mic decât minim, ce pot să vă spun aceasta se datorează lipsei lui de pregătire?, a declarat Florin Şironka, şeful Serviciului de Înmatriculări - Permise Auto Maramureş.

Pe Neluţu, vestea l-a dărâmat. Era doar la prima încercare, dar se aştepta să treacă testul. Băiatul nu a găsit un spirjin în familie şi nici în iubita lui. ?S-a tot certat cu părinţii, cu prietena?, susţine o colegă.

Şi cum nu ar fi fost de ajuns, duminică, pe când se întorcea din Baia Mare în satul Săbişa, unde locuia, a fost prins fără bilet în autobuz. Şi s-a ales cu o amendă. După câteva ore, mama lui l-a găsit într-o anexă a casei, spânzurat. Încă mai respira, iar părinţii au chemat salvarea.

?E un băiat foarte de treabă, de viaţă, nu s-a supărat niciodată. Şi eu am rămas şocat când am auzit?, a declarat un prieten al băiatului.

Băiatul este internat la terapie intensivă, însă medicii sunt sceptici în privinţa şanselor lui de supravieţuire.



Observator

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close