Antena 3 CNN Actualitate Băiatul ucigaşului din Dorobanţi, pe Facebook: Nicăieri în lumea asta nu s-au produs schimbări doar prin proteste paşnice

Băiatul ucigaşului din Dorobanţi, pe Facebook: Nicăieri în lumea asta nu s-au produs schimbări doar prin proteste paşnice

Băiatul ucigaşului din Dorobanţi, pe Facebook: Nicăieri în lumea asta nu s-au produs schimbări doar prin proteste paşnice
Sursa foto: Foto: facebook
06 Mar 2012   •   11:04
Bogdan Cristian Vlădan, băiatul angajatului MAI care a împuşcat opt persoane într-un coafor din centrul Capitalei, este student la SNSPA.

Potrivit contului său de Facebook, tânărul este pasionat de judo şi este interesat de evenimentele socio-politice din România.

Gheorghe Vlădan îşi dorea ca fiul lui să lucreze în armată, însă băiatul a refuzat pentru că era atras de politică. Cu toate astea însă, în poza de profil de pe Facebook tânărul apare îmbrăcat în uniformă de armată.

Prieteni povestesc despre Bogdan că îi place să fie lider, să vorbească tare, să fie în centrul atenţiei.

Vă prezentăm câteva dintre mesajele postate de el pe reţeaua de socializare:

- "Pentru acei dintre voi care cred că o situaţie mai bună a ţării se va face prin proteste paşnice şi civilizate amintiţi-vă că pentru schimbari majore trebuie să luptăm. Nicăieri în lumea asta nu s-au produs schimbări doar prin proteste paşnice, istoria ne reaminteşte"

- "Revoluţionarii din 1989 nu au răsturnat un regim dicatorial prin metode paşnice. Schimbările se produc cu FAPTE nu cu VORBE! "

 - "Pe lângă asta nu uitaţi că avem de dat jos nu oameni civilizaţi din funcţii de conducere, pentru că aceştia şi-ar fi dat demisia până acum. Avem de a face cu hoţi, cu oameni fara valori, fără cuvânt , fără scrupule, fără dragoste faţă de patrie sau popor. Aceştia sunt adevăraţii huligani care merită să plătească pentru faptele lor."

- "O să fiu cel mai fericit când o să părăsesc ţara asta. Nu există nici un remediu.. aşa va fi mereu"

VEZI PRIMELE IMAGINI CU SOŢIA UCIGAŞULUI DIN DOROBANŢI


 


 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Vladan MAI Facebook
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close