Antena 3 CNN Actualitate Bancomatul furat acum o săptămână a fost recuperat

Bancomatul furat acum o săptămână a fost recuperat

Bancomatul furat acum o săptămână a fost recuperat
07 Noi 2007   •   20:03

Bancomatul furat acum o săptămână a fost găsit, gol, în Lacul Morii din Bucureşti. Bancomatul, cu cei 88 de mii de lei, a fost furat chiar din holul unei bănci de cinci persoane mascate. În timpul căutărilor, scafandrii au găsit, tot în lac, şi o casă de bani, furată în urmă cu două luni. Operaţiunea a început dimineaţă, la ora 9 când poliţiştii şi scafandrii au început să caute bancomatul în lac. În jurul orei 14, bancomatul a fost recuperat de scafandri. Operaţiunea a fost destul de dificilă, temperatura fiind aproape de 0 grade celsius. Şi greutatea aparatului de peste 200 kg, i-a pus în dificultate pe oamenii legii. "Era gol. Am găsit nişte role de hârtie, componente electronice si scule cu care bănuim că au spart bancomatul, un topor, nişte răngi", a declarat Constantin Stoian, Comisar Şef la Poliţia Capitalei.

De-a lungul timpului, în Lacul Morii au fost găsite tot felul de obiecte furate din Bucureşti sau judeţul Ilfov, maşini dezmembrate, animale moarte, chiar şi chinezi tranşaţi. Miercuri, poliţiştii au avut de două ori noroc. "În scotocelile noastre am mai găsit şi o casă de bani furată, undeva lângă pod”, a mai menţionat Constantin Stoian.

Poliţiştii spun că între cele două cazuri nu pot face deocamdată vreo legătură. În cazul jafului de la Crângaşi surse judiciare afirmă că există mai multe ipoteze şi un cerc de suspecţi.

Antena 3

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close