Antena 3 CNN Actualitate Bănuieli confirmate. Cristian Nemescu a murit în timpul unei curse de maşini

Bănuieli confirmate. Cristian Nemescu a murit în timpul unei curse de maşini

Bănuieli confirmate. Cristian Nemescu a murit în timpul unei curse de maşini
26 Noi 2007   •   18:37

Cristian Nemescu, Andrei Toncu şi Radu Aruştei au murit din cauza unei curse de maşini. Asta a declarat luni, în instanţă, singurul român care se afla în momentul accidentului în maşina lui Ali Imran. Bărbatul care a stat pe bancheta din spate a maşinii condusă de Ali Imran a povestit că britanicul s-a oprit la semaforul de la Piaţa Operei, o dată cu alte două maşini. ?Când semaforul a indicat culoarea verde, acele autoturisme au plecat, iar Ali Imran a întârziat plecarea. Apoi a accelerat pentru a le ajunge din urmă.?

Acelaşi martor a confirmat că Imran avea peste 100 de kilometri pe oră. A mai spus însă ceva: că britanicul a făcut presiuni asupra lui, pentru a ascunde adevărul. ?Ali Imran mi-a cerut ca, dacă voi mai fi audiat să declar că autoturismul în care ne aflam a avut o viteză mai moderată?.

Între timp, britanicul de origine pakistaneză a cerut judecătorilor să-i ridice interdicţia de a părăsi ţara, pe motiv că i se încalcă dreptul la liberă circulaţie. Judecătorii vor decide până marţi dacă îi vor permite lui Ali Imran să iasă din ţară.

CURSA MORŢII:

Observator

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close