Antena 3 CNN Actualitate Barack Obama şi Hillary Clinton, protagoniştii unei dezbateri aprinse (VIDEO)

Barack Obama şi Hillary Clinton, protagoniştii unei dezbateri aprinse (VIDEO)

Barack Obama şi Hillary Clinton, protagoniştii unei dezbateri aprinse <font color=red>(VIDEO)</font>
22 Ian 2008   •   12:03

Dezbateri aprinse în tabăra candidaţilor democraţi la alegerile prezidenţiale din Statele Unite. Cu numai câteva zile înainte de alegerile primare din Carolina de Sud, cei doi mari favoriţi, Barack Obama şi Hillary Clinton, şi-au afişat divergenţele pe un ton virulent, în cadrul unei dezbateri televizate. Cel de-al treilea candidat democrat, John Edwards, nu a reuşit să se facă remarcat.

Principalele teme ale dezbaterii au fost războiul din Irak şi problemele economice. Dispute aprinse a stârnit însă fostul preşedinte republican Ronald Reagan. Fosta primă doamnă, Hillary Clinton şi senatorul de Illinois, Barack Obama s-au acuzat, voalat, de minciună.

Dezbaterea aprinsă dintre Obama şi Hillary

Prezent la dezbatere a fost şi fostul senator al Carolinei de Nord, John Edwards, care a reuşit să vorbească doar după intervenţia moderatorului. A acceptat, amuzat, situaţia: "Ce vreau să spun este că trei oameni participă la dezbateri, nu doi."

Candidaţii democraţi se vor confrunta, sâmbătă, la alegerile primare din Carolina de Sud. Potrivit ultimelor sondaje, Obama este cotat cu 56 la sută din voturi, într-un stat în care predomină electoratul de culoare. Hillary Clinton ar beneficia doar de 25 la sută din intenţiile de vot.

Antena 3

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close