Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat beat a adormit între șinele de cale ferată și un tren a trecut peste el, în Galați. Medicii de la SMURD, uimiți de starea acestuia

Un bărbat beat a adormit între șinele de cale ferată și un tren a trecut peste el, în Galați. Medicii de la SMURD, uimiți de starea acestuia

Un bărbat a supraviețuit după ce a fost lovit de un tren și a rămas prins sub acesta. Incidentul s-a produs marți în județul Galați.

Un bărbat beat a adormit între șinele de cale ferată și un tren a trecut peste el, în Galați. Medicii de la SMURD, uimiți de starea acestuia
Sursa foto: SMURD
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mai 2022   •   11:01

Incidentul a avut loc în localitatea gălățeană Munteni. Un bărbat a fost lovit de tren și, apoi, a rămas prins sub acesta. Salvatorii spun că au găsit victima în stare de conștiență.

Bărbatul de 35 de ani nu are decât câteva zgârieturi.  Era băut și a adormit între sine.

Medicii de la SMURD elicopter spun că nu au mai văzut așa ceva. Bărbatul dormea între șine când trenul regio a trecut peste el.

Mecanicul de pe trenul regio București- Iași l-a observat, dar nu a avut timp suficient pentru frânare și a trecut peste el.

Echipa de descarcerare de la Tecuci încearcă să extragă victima pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. La fața locului sunt mai multe echipaje medicale, inclusiv elicopterul SMURD.

La final, anchetatorii vor stabili cum s-a produs incidentul. Traficul feroviar este blocat. Trenul care a fost implicat în incident circula între Iași și Tecuci.

×
Subiecte în articol: tren Galați
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close