Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Buzău şi-a bătut calul cu drujba pornită, apoi l-a lovit cu pumnii şi picioarele. Prins de poliţişti, şi-a cerut scuze

Un bărbat din Buzău şi-a bătut calul cu drujba pornită, apoi l-a lovit cu pumnii şi picioarele. Prins de poliţişti, şi-a cerut scuze

Imagini revoltătoare au apărut în mediul on-line şi îl prezintă pe un bărbat din Buzău cum îşi loveşte calul cu druba pornită. Animalul a rămas blocat cu căruţa într-un şanţ, iar proprietarul l-a luat la bătaie pentru a scoate atelajul pe uliţă.

Un bărbat din Buzău şi-a bătut calul cu drujba pornită, apoi l-a lovit cu pumnii şi picioarele. Prins de poliţişti, şi-a cerut scuze
de Cristi Popovici    |    27 Oct 2020   •   22:10

Incidentul a fost filmat de un localnic, în comuna buzoiană Brădeanu.

Pe imagini se observă cum un bărbat rămas cu calul şi căruţa într-un şanţ începe să lovească animalul cu pumnii. 

La un moment dat, individul scoate druba din căruţă, o porneşte şi se îndreaptă cu ea spre capul animalului. Zgomotul sperie calul, care însă nu reuşeşte să iasă din şanţ.

Bărbatul continuă să fie violent şi loveşte animalul în zona din spate cu drujba pornită, moment în care calul se zvâcneşte şi iese cu atelajul din groapă.

După câţiva metri, proprietarul lasă drujba deoparte şi începe să-şi lovească animalul cu pumnii şi cu picioarele.

Prins de poliţişti, bărbatul a spus că regretă faptele

Cel care a filmat totul a postat imaginile pe Facebook iar sute de oameni s-au arătat revoltaţi de cele văzute. Unii dintre ei chiar au sunat la poliţie pentru a sesiza incidentul.

Poliţiştii au reuşit să-l identifice pe proprietarul animalului şi să-l ia la întrebări. Pus în faţa filmării, individul şi-a cerut scuze pentru cele întâmplate, a spus că regretă ce a făcut şi a pus totul pe seama băuturii, spun jurnaliştii de la opiniabuzau.ro.

Agenţii nu au fost impresionaţi de regretele sale şi i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, faptă prevăzută de legea penală cu închisoare de la 3 luni la un an de închisoare, sau cu amendă penală.

×
Subiecte în articol: Buzau
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close