Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Constanţa a murit în timpul examenului pentru permisul de conducere

Un bărbat din Constanţa a murit în timpul examenului pentru permisul de conducere

Un bărbat din Constanţa a murit, astăzi, chiar în timpul examenului pentru permisul de conducere. Aflat la volanul unui autoturism, cu un poliţist în dreapta, bărbatului i s-a făcut rău şi a murit.

Un bărbat din Constanţa a murit în timpul examenului pentru permisul de conducere
Sursa foto: replicaonline.ro
de Alin Tarnovschi    |    08 Ian 2021   •   10:51

Totul a început în poligonul în care sunt organizate examenele de obţinere a permisului de conducere. Bărbatul s-a urcat la volanul maşinii pe care a făcut şcoala de şoferi, cu un poliţist examinator în dreapta, şi a pornit pe traseu.

La un moment dat, la intersecţia străzii Ion Raţiu cu bulevardul Mamaia, bărbatul a început să se simtă rău şi a leşinat.

Poliţistul aflat în dreapta a reuşit să oprească în siguranţă şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a cere ajutorul medicilor.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD, iar medicii au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, după câteva zeci de minute, medicii au fost nevoiţi să declare decesul.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, expertiză care va stabili cauza exactă a morţii.

Între timp, poliţiştii au deschis o anchetă.

"Astăzi, în jurul orei 09.00, polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat se află inconștient, într-un autoturism, la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Ion Rațiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că unui bărbat, de 46 de ani, în timp ce susținea examinarea practică în vederea obținerii permisului de conducere, i s-ar fi făcut rău, ulterior decedând. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", se arată într-o informare a IPJ Constanţa.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close