Antena 3 CNN Actualitate Bărbat de 44 de ani, din Suceava, găsit mort în mare

Bărbat de 44 de ani, din Suceava, găsit mort în mare

Un bărbat de 44 de ani, din județul Suceava, a fost găsit duminică dimineața mort în Marea Neagră, în zona orașului Sulina. Potrivit IPJ Tulcea, polițiștii au fost sesizați duminică dimineața cu privire la faptul că o persoană pluteste pe apele Mării Negre, în zona orașului Sulina.

Bărbat de 44 de ani, din Suceava, găsit mort în mare
Sursa foto: Facebook/ ISU Constanța
de Dan Gabor    |    30 Aug 2020   •   15:45

Echipajele medicale sosite la fața locului au declarat decesul acesteia, transmite Mediafax.

Conform polițiștilor, la examinarea cadavrului, care a fost trimis Serviciului de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, nu au fost constatate urme de violență. Polițiștii au stabilit că persoana decedată este un bărbat de 44 de ani din județul Suceava. Cercetările continuă în acest caz în cadrul unui dosar penal.

Angajații ISU Constanța au intervinit duminică pentru salvarea sau acordarea de ajutor medical unui număr de cel puțin șapte persoane, printre care și copii, care erau date dispărute, în pericol de înec în mare sau resuscitate pe plajă, în stațiunile din sudul litoralului.

Acțiunile s-au desfășurat în stațiunile din sudul litoralului, de la Vama Veche până în Olimp. La fața locului au intervenit un elicopter, echipaje de scafandri, mai multe nave de la ARSVOM și Garda de Coastă, o ambarcațiune din Portul Mangalia, dar și forțe terestre, printre care patru echipaje SMURD, cinci de la Ambulanță, dar și șenilate.

 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close