Antena 3 CNN Actualitate Bărbat din Suceava, arestat după ce și-a abuzat sexual fiica minoră de peste 70 de ori!

Bărbat din Suceava, arestat după ce și-a abuzat sexual fiica minoră de peste 70 de ori!

Un bărbat din Suceava a fost reținut, după ce s-a descoperit că și-a abuzat sexual fiica de 13 ani de nu mai puțin de 70 de ori. Mai mult decât atât, individul ar fi violat și o prietenă de fetei sale, chiar la petrecerea zilei de naștere acesteia.

Bărbat din Suceava, arestat după ce și-a abuzat sexual fiica minoră de peste 70 de ori!
Sursa foto: Pixabay.com
de Dan Gabor    |    30 Aug 2020   •   16:01

Bărbatul din comuna suceveană Straja a fost ridicat și reținut de oamneii legii pentru o perioadă de 30 de zile, după ce ar fi violat o copilă minora la aniversarea fiicei sale. De asemenea, acesta este acuzat și că și-ar fi abuzat sexual fiica de 13 ani de peste 70 de ori într-o perioadă de trei luni, potrivit Spynews.

Dosarul bărbatului a fost înaintat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, acesta fiind acuzat de agresiune sexuală, amenințare și viol. Fiecare infracțiune a fost săvârșită în perioada noiembrie 2019-ianuarie 2020.

Pe data de 1 decembrie 2019, bărbatul de 40 de ani a abuzat sexual o minoră de 13 ani, chiar la petrecerea aniversară a copiilor săi. După ce a violat-o, agresorul a amenințat-o cu moartea pe cea mică, pentru a nu le spune părinților săi despre cele petrecute.

Cercetările sunt în plină desfășurare în acest caz pentru a se stabili cu exactitate în ce circumstanțe au avut loc aceste fapte, dar și ce pedeapsă va fi stabilită pentru tatăl pedofil.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close